Personal Trainerista

Milloin tarvitset Personal Trainerin?

Personal Trainerien suosio on kasvanut viime vuosina jatkuvasti. Vuosi vuodelta suurempi määrä ihmisiä kouluttautuu Personal Traineriksi ja suurempi osa kaipaa omaa Personal Traineria. Tämä on täysin ymmärrettävää; tapahtuuhan urheilu paljon helpommin kun siinä vieressä on joku koko ajan motivoimassa ja tekemässä treeniohjelmat, joista ei tarvitse itse sitten huolehtia laisinkaan.

Milloin Personal Trainer sitten kannattaa hankkia?

Ennen Personal Trainerien ammatti oli oikeastaan vain valmentaa kilpaurheilijoita ja kehonrakentajia, mutta nykyään ihan tavallisetkin ihmiset tarvitsevat usein Personal Trainerin apua. Personal Trainerille on hyvä hakeutua silloin, kun huomaa motivaation puutteen olevan hukassa ja liikuntaan tarvitsee jonkun toisen apua. Toinen syy Personal Trainerille on yleensä haluttujen tulosten saavuttaminen nopeammin, kuten laihtumisen tai lihaskunnon nosto. Personal Trainerin voi myös hankkia, jos kaipaa ulkopuolisen näkemystä omasta kehityksestä sekä uusia treeniohjelmia. Personal Trainer auttaa näiden tulosten saavuttamisessa nopeammin ja silloin tuloksia syntyy näkyvämmin. Tämä taas auttaa liikunnan motivaation ylläpitämisessä ja silloin myös esimerkiksi, laihtumisen jälkeen jaksaa pitää tuloksia paremmin yllä oman Personal Trainerin ohjeistuksilla.
Jos henkilökohtainen valmennus ei ole mahdollista sinulle, voit myös käydä katsomassa nettisivuiltani löytyviä suosittuja nettivalmennuksia, joissa valmennus tapahtuu internetin välityksellä.

Personal Trainer Joosua Visuri
Capellan Puistotie 3 C 133, 00540 Helsinki
040 5680935

 

2 vastausta artikkeliin ”Personal Trainerista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *